26 qershor 2011

Adhurimi (Shkolla Sabatit Q3-2011)

05 qershor 2011
Cirku i flutures eshte nje film me metrazh te shkurter,qe tregon historine e nje grupi njerezish qe gjejne veten ne nje cirk,me te vetmin qellim qe te ndryshonin jeten e njerzve dhe jeten e tyre.

Nese sot ndiheni te shemtuar,te dobet,nuk ju pelqen vetja mos u shqetesoni.Jeni te pesosur ne papersosmerine tuaj.Prandaj pranojeni veten ashtu sic jeni dhe vazhdoni perpara.