16 janar 2012

MIRESEVINI se bashku me 2012!

Te dashur miq,
Falenderojme Zotin per te gjithe ju! Ju ftojme perzemersisht ne takimet tona -- cdo te shtune takimi kryesor ne qender ora 11:00 dhe cdo te marte takimi i lutjes ne Selite ora 18:00! Zoti ju bekofte!

SABATET 
PREDIKIMI
SHKOLLA E SABATIT
4 shk
Juli
Altini

11 shk
Juli Cimi

18 shk
Juli
Altini

25 shk
Miroslav
Festival Besimi