10 prill 2012

20 VJET Adventizem ne TiraneMIRESEVINI ne programin special perkujtimor dhe festiv "20 VJET Adventizem ne Tirane"!  (28 prill 2012, ora 11:00 ne ambientet e Kishes se Qendres) Kthehet si i ftuar special kete dite, themeluesi njerezor i Kishes se Tiranes (bashkesise se pare Adventiste ne Shqiperi) Pastor David Currie, i cili drejtoi takimet tashme historike evangjelistike te cilat rezultuan me pagezimin e 36 vetave gjate periudhes Prill-Maj 1992. Ju mirepresim, ndersa adhurojme Zotin dhe Shpetimtarin tone Jezu Krisht ne kete te shtune te vecante. Zoti ju bekofte!