botime online

Te dashur miq,

Kam kenaqesine t'ju njoftoj se  tashme Librin e Shkolles se Sabatit per te rritur si dhe  librin e Ellen G. White "Biografia e Dashurise"  mund t' lexoni online ne faqen tone -- djathtas tek rubrika DOWNLOADS FALAS!

Zoti ju bekofte,

Juli
___

Julian Kastrati
PUBLISHING DIRECTOR
ALBANIAN MISSION