25 dhjetor 2007

Gezuar Krishtlindjet!

GEZUAR TE GJITHEVE, KUDO QE NDODHENI!

Grupi i Punes,

KISHA ADVENTISTE TIRANE-QENDER

12 nëntor 2007

Dajt 2007

Lini pershtypjet tuaja per fundjaven qe kaluam ne shoqerine e njeri-tjetrit dhe pranine e Frymes se Shenjte!

Faleminderit dhe njehere te gjitheve per pjesemarrjen dhe ndihmesen qe dhate.

Te veprojme me drejtesi...
Te duam meshiren...
Te ecim me perulesi...

MIKEA 6:8

27 mars 2007

Mirë se erdhët!

PROVA TEKNIKE

Ky është Blogu i Kishës Adventiste TIRANE-QENDER!

PROVA TEKNIKE