23 shkurt 2008

KETE SABAT

Lutja e vecante e dedikimit kete te shtune eshte per Bashkesine Adventiste ne Kosove ndersa predikimi do te jete nga nje fytyre e njohur qe vjen si surprize nga Australia, Pr. Alban Matohiti.

Sabat te lumtur te gjitheve!

13 shkurt 2008

Shporta e lutjes kete jave

Kjo do te jete nje rubrike e vecante ne blog, por deri atehere deshiroj te permend kerkesat e javes per lutje:

1) Elvira, anetare e kishes (nga grupi i F.Mezezit), mbesa e Zares, eshte shtruar serish ne spital (ka 2 dite). Triksi dhe une i shkuam per vizite dhe i siguruam te afermit e Elvires se do te lutemi vazhdimisht per permiresimin e shendetit te saj te brishte. 2) Sigurisht te vazhdojme te lutemi per Sarah, vajzen e Marjetes; 3) sot kam bere edhe njehere (me dokumente plotesuese) aplikimin per hipotekimin e prones (tokes sone) dhe ju kerkoj qe te lutemi per nje mrekulli te mundshme qe te arrijme te dokumentojme pronesine e kishes; dhe 4) te lutemi per te gjithe ata qe jane ne sezon provimesh gjate shkurtit...

Sigurisht qe keto jane vetem kater nga kerkesat e shumta qe mund te kemi. Ju lutem t'i permendni ato tek komentet ketu poshte. Zoti ju bekofte te gjitheve,

Juli
PASTOR