28 nëntor 2008

16 nëntor 2008

Sabat 15 nëntor 2008!

Një sabat vërtet i veçantë dhe emocionant! Sa mirë kur jemi së bashku dhe adhurojmë të bashkuar! Doja të falenderoja të gjithë për përkushtimin dhe impenjimin për rritjen cilësore dhe sasiore të mbretërisë së Perëndisë në Tiranë. Në këtë mënyrë, ne u japim inkurajimin më të mirë të mundshëm motrave dhe vëllezërve tanë që nuk ishin fizikisht me ne. Zoti po e bekon kishën e Tiranës dhe dëshiron që nga bekimi i Tij të mos privohet askush!
Faleminderit dhe njëherë,
Juli

13 nëntor 2008

SABAT SPECIAL - këtë të shtunë - 15 NENTOR!

Të dashur miq,

Këtë të shtunë jeni të ftuar posaçërisht të lini streset e javës dhe të çlodheni në praninë Hyjnore dhe shoqërinë e motrave e vëllezërve besimtarë.

Këtë të shtunë kishës sonë i shtohen 4 anëtarë të rinj, familja misionare Mays (David, Brenda, Megan dhe Moriah) nga Berati! Gjithashtu, me ne në adhurim do të jenë të gjithë drejtuesit e Unionit Adriatik, (përgjegjës për Kishën Adventiste në Shqipëri, Kroaci e Slloveni), njëri prej të cilëve edhe do të predikojë.

Last but not least, këtë të shtunë do të kemi të gjithë mundësinë për të kontribuar për Sarah-n e vogël, vajzën e Marjetës, në një ofertë speciale e cila do të ndihmojë në mundësimin e operacionit të dytë të Sarah-s në Mynih.

Ejani së bashku me miqtë e familjarët tuaj në shtëpinë e paqes dhe përtërituni shpirtërisht ditën që Zoti ndau veç për kënaqësinë tonë, dhe kontribuoni në rritjen cilësore dhe sasiore të kishës sonë!

Zoti ju bekoftë,

PASTOR Juli

05 nëntor 2008

Te lutemi per ndertesen ne qender!

Ju ftoj qe ne kete mesjave te lutemi ne menyre te vecante qe Zoti te na jape nje drite jeshile per nje vend te pershtatshem afer qendres.

Bekime,

juli