25 janar 2008

Turnamenti Futbollit ene Cunat e Kishes

N'sabah ditn e xhuma, dat 28 mars, cunat e kishes Tirones do nisen me kismet per ke turnamenti i futbollit qe do bohet n'Kroaci. Tashi atjena do ket skuadra adventiste nga Kroacia, Maqedonia, Hungaria, Austria, Serbia, Mal i Zi, Sllovenia, Gjermania, Italia etj. Me thon t'drejten, ato lujn fort kshu qe ne kena fillu stervitjen, po boni icik tifozllik, se na bo mir. Futini ene noi lutje qe t'bohena 8 veta, t'gjejm i portier t'hajrit ene t'na shkoj udhtimi mar.

Rrofshi, cunat e skuadres t'Centralit Tirones.


23 janar 2008

PIRAMIDA -- CHAT NE BLOGUN TONE!

Them se eshte nje feature shume e mire sepse sikur na mbledh te gjitheve nga te kater anet e botes ne real time dhe na sjell ne dhomen virtuale te kishes sone te perbashket! Ju lutem ta perdorni sa me shume. Do ta quaja chat-in PIRAMIDA...

Juli

P.S. Thjesht zgjidhni nje nofke dhe filloni te shkruani (chat-oni)

Kisha Adventiste Tiranë Shqipëri — Adventist Church Tirana Albania

Kisha Adventiste Tiranë Shqipëri — Adventist Church Tirana Albania
We want Google to spit out this webpage when you type those words, so keep checking for this Blog please!

Trixi

22 janar 2008

DUHEN FOTO!

Ju lutem, dergoni sa me shume foto te aktiviteteve te kishes nder vite qe t'i upload-im ne blog.
Faleminderit dhe dite te mbare te gjitheve,

Juli

17 janar 2008

Potluck/Seminar më 26 janar

Një traditë e bukur e kishave Adventiste në mbarë botën është drekimi në Sabat në shoqërinë e njëri-tjetrit. Ka ardhur koha që edhe kisha jonë ta bëjë të vetën këtë traditë, e cila do të na dhurojë një bekim shtesë ndërsa kalojmë kohë së bashku (shih Veprat 2:42-47).

Kështu, Sabatin e 26 janarit, pas adhurimit, do të drekojmë së bashku "alla potluck" – secili sjell/kontribuon diçka (do flasim për detajet). Pas drekës vijon një seminar interesant dhe interaktiv për Shkollën e Sabatit me Pr. Sylvain Romain.

Faleminderit dhe ju lutem lini komentet tuaja poshtë duke click-uar tek comments.

Juli & Trixi

KISHA ADVENTISTE TIRANE-QENDER

PLANI I SHKOLLES SE SABATIT DHE PREDIKIMIT

Tremujori I 2008

Data

5 jan

12 jan

19 jan

26 jan

2 shk

9 shk

16 shk

Shk.Sab.

Eli

Flori

Denata

Denata

Altin

Eli

Linda

Mesazhi

Juli

Juli

Trifjol

Sylvain

Genti

Altin

Eli

Juli në:

TR-Q

TR-Q

KO

TR-AD

EL

TR-Q

TR-Q

Info të tjera

Potluck

Seminar për Sh. Sabatit


Data

23 shk

1 mar

8 mar

15 mar

22 mar

29 mar

5 prill

Shk.Sab.

Gerti

Edlira

Nela

Altini

Flori

Gerti

Juli

Mesazhi

Juli

Altini

Edlira

Flori

Juli/Trixi

Sylvain

AUC

Juli në:

TR-Q

TR-Q

TR-Q

TR-Q

TR-Q

HR

TR-Q

Info të tjera

Prog. special për gratë

Pashka:

Darka e Zotit

Fest. i Besimit