12 nëntor 2007

Dajt 2007

Lini pershtypjet tuaja per fundjaven qe kaluam ne shoqerine e njeri-tjetrit dhe pranine e Frymes se Shenjte!

Faleminderit dhe njehere te gjitheve per pjesemarrjen dhe ndihmesen qe dhate.

Te veprojme me drejtesi...
Te duam meshiren...
Te ecim me perulesi...

MIKEA 6:8