25 gusht 2008

E RE!!!

Ftoni miqte, koleget dhe te afermit tuaj ne kete iniciative te fundit te kishes sone. Te henat e shtatorit do te mesojme teknika relaksimi dhe clirim/menaxhim stresi nga Dr. med. Beatrice Kastrati. Me shume detaje ne ditet ne vazhdim...

22 gusht 2008

KETE SABAT NE DURRES

Kete te shtune, nuk do te kete takim ne qender por do te udhetojme per ne Durres, per te adhuruar se bashku me motrat e vellezerit nga kishat e Durresit dhe Elbasanit si dhe grupin prej 25 vetash nga Rinia Adventiste e Gjermanise Jugore.
Sherbesa e adhurimit fillon ne ora 10:30 (Kisha e Durresit ndodhet perballe poliklinikes qendrore). Per me teper info, telefononi 0693246470.

Sabat te lumtur te gjitheve,

Juli

14 gusht 2008

"Ndryshimi fillon nga ty!" Arbri & Co. Gerdec


Mbjellja e ullinjve ne Gerdec ne perkujtim te viktimave

11.08.08