29 mars 2008

te shtunen tjeter - 5. Pril 2008

Te dashur anetareve :-) per te gjithe qe nuk ishin ne kishe sot, kam nje lajmerim shume e rendesishme: Te Shtunen tjeter, ne 5. Pril, nuk mund te perdoremi (?) salle i kishes internationale si zakonisht sepse nje kisha tjeter ka nje festival ketu.
Megjithate, ne do takohemi ne sallen i Selites si vitin i kaluar.
Horari eshte njesoj: Takimi 10:30h, fillim i sherbeses 11:00h.
Me falni shqipen e tmerrshem ime, zoti ju bekofte,
Trixi

15 mars 2008

Rruge te mbare!

Sot i urojme rruge te mbare dhe bekimet e Perendise familjes Bardhi, Elidonit, Drenices dhe Amantias, te cilet nisen neser per ne Bangladeshin e larget, ku Elidoni ka pranuar ftesen per te sherbyer si drejtor i ADRA-s ne kete vend. Vlen per t'u permendur se Familja Bardhi eshte familja e pare Adventiste shqiptare e cila merr persiper nje rol misionar jashte Shqiperise. Ne i urojme atyre suksese, dhe shpresojme te mbajme kontakt te vazhdueshem me ta nepermjet ketij blog-u.

Juli

05 mars 2008

SHPORTA E LUTJEVE KETE JAVE

Se pari nje raportim ne lidhje me kerkesat e meparshme per lutje.

Dje takova Elviren per te cilen jemi lutur javet e fundit dhe lavdi Zotit, eshte sheruar dhe eshte mire me shendet. Gjithashtu, Marjeta njofton me gezim se Sarah eshte shume mire dhe dergon falenderimet per te gjithe ata qe jane lutur. Ne lidhje me dokumentat per hipotekimin e tokes se kishes nuk kemi marre ende pergjigje zyrtare nga zyra e pasurive te paluajtshme, ndersa per sa i perket sezonit te provimeve, shume prej studenteve (Univ. apo Master), Flori, Fatjoni, Elda, Matilda, etj, jane shprehur te kenaqur me rezultatet e provimeve.

Kete jave ju ftoj te lutemi ne menyre te vecante per nenat tona, me rastin e 8 marsit, nderkohe qe vazhdojme te lutemi per te semuret. Per kerkesa specifike qe deshironi t'i beni publike ju lutem te shkruani ne blog ose ne email-in tim jkastrati@gmail.com

Zoti ju bekofte,

Juli

04 mars 2008

Te fala nga Selaniku

Weekend-in e fundit Trixi dhe une ishim ne Selanik, dhe kaluam sabatin ne Kishen Adventiste te Selanikut. Motrat dhe vellezerit ne Krisht derguan te pershendetjet e tyre per kishen tone ne Tiran, ndersa Pastori dhe drejtuesit e kishes shprehen interes per ftesen per nje bashkepunim me te ngushte mes dy kishave tona, sidomos ne planin ungjillizues, duke patur parasysh se Tirana dhe Selaniku jane qytete kozmopolitane me tipare te perbashketa. Ne emer te Kishes Adventiste Tirane-Qender, percolla pershendetjet tuaja.

Juli