23 qershor 2009

test

Studimi biblik i shkollës së Sabatit për të rritur
I dashur nga të tjerët dhe me të
tjerët: Letrat e Gjonit
nga: Ekkehardt Mueller
Korrik Gusht Shtator
2009
1
Botues:
Kisha Adventiste në Shqipëri
Përktheu:
Rajna Hoxholli
Redaktore:
Kornelia Gjata
Përgjegjës për botimin:
Julian Kastrati
Adresa:
Rr. Irfan Tomini, Nr. 70
042 25 93 78
e-mail:
adventistalbania@gmail.com
website:
www. adventistalbania.blogspot.com

02 qershor 2009

27 pjesemarres nga Shqiperia ne Mynih

Eshte kenaqesi e vecante te ndaj me ju lajmin se plot 27 te rinj e te reja do te marrin pjese ne Kongresin Pan-Europian te Rinise Adventiste ne Mynih te Gjermanise gjate datave 5-9 gusht. Nder ta, 9, ose nje e treta, jane nga Kisha Adventiste Tirane-Qender.

Per me teper info rreth kongresit, shkoni ne www.aycongress.org

juli