23 janar 2008

PIRAMIDA -- CHAT NE BLOGUN TONE!

Them se eshte nje feature shume e mire sepse sikur na mbledh te gjitheve nga te kater anet e botes ne real time dhe na sjell ne dhomen virtuale te kishes sone te perbashket! Ju lutem ta perdorni sa me shume. Do ta quaja chat-in PIRAMIDA...

Juli

P.S. Thjesht zgjidhni nje nofke dhe filloni te shkruani (chat-oni)

Nuk ka komente: