14 korrik 2008

Sabat, 12 korrik 2008

Pyetja ne dukje e pavend nga ana e Jezusit bere paralitikut (dhe nepermjet tij, te gjithe neve) : "A do te sherohesh?" eshte shume me e thelle dhe ballafaquese sa c'duket!

Faleminderim te vecante te gjitheve ju qe po e trajtoni ardhjen ne kishe si prioritet, pavaresisht nga vapa apo sezoni i pushimeve!

Nuk ka komente: