19 shkurt 2009

Kisha jone mbeshtet Christian Style

Nen drejtimin e vellait tone ne Krisht, Andreas Mazza, deshiroj t'ju terheq vemendjen tuaj dhe te shprehni support per Christian Style pra www.christian-style.net. Check it out!

Juli

Nuk ka komente: