04 janar 2011

Historia e Flora Sabatino Lewis ne Edicionin Boteror te Shkolles se Sabatit

Te dashur lexues te 'adventist tirana'

Kemi kenaqesine ne kete fillim viti qe t'ju njoftojme se historia prekese e Daniel dhe Flora Sabatino Lewis, heronj te besimit Adventist shqiptar eshte permendur nga Prof. Dr. Julian Melgosa i cili eshte dhe autori i mesimeve te tremujorit te tanishem (janar-mars 2011).

Per ata prej jush qe zoterojne gjuhen spanjolle, historine mund ta kexoni ketu:

http://www.escuelasabatica2010.com/files/2011-01-03Complementario.pdf

Zoti ju bekofte,


adventist tirana

Nuk ka komente: