14 shtator 2011

SABAT SPECIAL 17 SHTATOR ORA 11:00

Te dashur miq,
Sabati i rradhes, 17 shtator  si gjithmone, ora 11:00 ne qender eshte teper i vecante: Bibla e shkruar me shkrim dore udheton nga Elbasani ne Tirane -- Predikues Pr Leo N. Espana, President i Kishes Adventiste në Shqipëri -- Prezantim nga Komiteti Emerues per propozimet per drejtuesit e rinj lokale -- Dedikim i vecante per lutje --  kenge dhe adhurim si dhe nje dreke se bashku pas kishe! Miresevini te gjithe ne shtepine e Zotit!

Zoti ju bekofte,
Juli & Trixi

Nuk ka komente: