21 qershor 2012

Prill-Qershor 2012: 11 pagezime!

Lavdi Zotit per rritjen e kishes se qendres! 11 pagezime ne nje tremujor (prill-qershor 2012)
Falenderojme Zotin per: 11 emra te shtuar ne Librin e Jetes: Aida, Brisilda, Dea, Julinda, Tea, Arben, Gerti, Zeqo, Shkendije, Alba dhe Edlira V.! God is good all the time!

1 koment:

girlwithabluepen tha...

Sa mire! God is good all the time! Alba