22 janar 2008

DUHEN FOTO!

Ju lutem, dergoni sa me shume foto te aktiviteteve te kishes nder vite qe t'i upload-im ne blog.
Faleminderit dhe dite te mbare te gjitheve,

Juli

2 komente:

Edlira tha...

Julo, kam bere ate powerpoint-in per 15 vjetorin e kishes une qe kishte ploot foto, e ke akoma neper kompjutera?

Edlira

Julian Kastrati tha...

Lal, fatkeqsisht nuk e kam powerpointin tat. Ndoshta e ka Elidoni...?