17 janar 2008

KISHA ADVENTISTE TIRANE-QENDER

PLANI I SHKOLLES SE SABATIT DHE PREDIKIMIT

Tremujori I 2008

Data

5 jan

12 jan

19 jan

26 jan

2 shk

9 shk

16 shk

Shk.Sab.

Eli

Flori

Denata

Denata

Altin

Eli

Linda

Mesazhi

Juli

Juli

Trifjol

Sylvain

Genti

Altin

Eli

Juli në:

TR-Q

TR-Q

KO

TR-AD

EL

TR-Q

TR-Q

Info të tjera

Potluck

Seminar për Sh. Sabatit


Data

23 shk

1 mar

8 mar

15 mar

22 mar

29 mar

5 prill

Shk.Sab.

Gerti

Edlira

Nela

Altini

Flori

Gerti

Juli

Mesazhi

Juli

Altini

Edlira

Flori

Juli/Trixi

Sylvain

AUC

Juli në:

TR-Q

TR-Q

TR-Q

TR-Q

TR-Q

HR

TR-Q

Info të tjera

Prog. special për gratë

Pashka:

Darka e Zotit

Fest. i Besimit

2 komente:

Julian Kastrati tha...

Vini re ndryshimet qe u bene tek mbledhja e GP. Ka mundesi te kete edhe ndryshime te reja.
Edlira, nqs nuk ke mundesi per 8 mars, me thuaj.
Juli

Julian Kastrati tha...

Eli i kam ndryshu prap datat 16 dhe 23 shkurt se ne dt 23 do kete nje predikim surprize. Ma bo hallall,
Juli