17 janar 2008

Potluck/Seminar më 26 janar

Një traditë e bukur e kishave Adventiste në mbarë botën është drekimi në Sabat në shoqërinë e njëri-tjetrit. Ka ardhur koha që edhe kisha jonë ta bëjë të vetën këtë traditë, e cila do të na dhurojë një bekim shtesë ndërsa kalojmë kohë së bashku (shih Veprat 2:42-47).

Kështu, Sabatin e 26 janarit, pas adhurimit, do të drekojmë së bashku "alla potluck" – secili sjell/kontribuon diçka (do flasim për detajet). Pas drekës vijon një seminar interesant dhe interaktiv për Shkollën e Sabatit me Pr. Sylvain Romain.

Faleminderit dhe ju lutem lini komentet tuaja poshtë duke click-uar tek comments.

Juli & Trixi

3 komente:

Ervjoni ( Miracle collector) tha...

Ishte nje eksperience teper cool. Mendoj se eshte edhe sekreti jo vetem i mbajtjes gjalle te frymes se vellazerise ne kishe por edhe ai i studimit me efikas te fjales se perendise dhe se fundmi shpresoj edhe i shtimit jo vetem ne kualitet por sidomos edhe ne numer i anetareve te bashkesise sone. Hallal atij qe e shpiku megjithese nuk me duket tamam tamam nje shpikje e mirefillte pasi ishte nje skeme e marre nga dreka e Jezusit me dishepujt. So cool man. U ndjeva tamam si dishepull ne te njejten tryeze me Jezusin.

Julian Kastrati tha...

Faleminderit te gjitheve ju qe erdhet dhe Ervjon te falenderoj edhe per deshmine, sepse keshtu inkurajohemi te gjithe.

Juli

Edlira tha...

iiiiiiii une s'isha sa inat! :(

por jam e gezuar qe kaluat mire :))

ca hengret ndonje gje te mire? :))