20 qershor 2008

KETE TE SHTUNE

Ju ftojme te gjitheve ne takimin tone ne qender, ora 11. Predikuese do te jete Beatrice Kastrati, me nje mesazh shume te vecante dhe sfidues!!! Ndersa Edlira do te na njoftoje per iniciativen e fundit te vellait te saj Arbrit, (tashme i njohur kudo si fituesi i Big Brother), iniciative kjo qe mbeshtetet fuqimisht edhe nga Kisha Adventiste Tirane-Qender.

Zoti ju bekofte dhe shihemi neser,

Juli

0693246470

Nuk ka komente: