28 qershor 2008

Sabat 28 qershor 2008 - 1 Gjonit 4:7-11

Videoclip shume prekes e trondites(ndalohet per femijet nen 12 vjec) Per me teper informacion dhe nese deshironi te blini DVD e filmit "Most" (ne gjuhen ceke, "Ura"), shih MostTheMovie.com.
Zoti ju bekofte, Juli.

Nuk ka komente: