25 gusht 2008

E RE!!!

Ftoni miqte, koleget dhe te afermit tuaj ne kete iniciative te fundit te kishes sone. Te henat e shtatorit do te mesojme teknika relaksimi dhe clirim/menaxhim stresi nga Dr. med. Beatrice Kastrati. Me shume detaje ne ditet ne vazhdim...

Nuk ka komente: