22 gusht 2008

KETE SABAT NE DURRES

Kete te shtune, nuk do te kete takim ne qender por do te udhetojme per ne Durres, per te adhuruar se bashku me motrat e vellezerit nga kishat e Durresit dhe Elbasanit si dhe grupin prej 25 vetash nga Rinia Adventiste e Gjermanise Jugore.
Sherbesa e adhurimit fillon ne ora 10:30 (Kisha e Durresit ndodhet perballe poliklinikes qendrore). Per me teper info, telefononi 0693246470.

Sabat te lumtur te gjitheve,

Juli

Nuk ka komente: