13 nëntor 2008

SABAT SPECIAL - këtë të shtunë - 15 NENTOR!

Të dashur miq,

Këtë të shtunë jeni të ftuar posaçërisht të lini streset e javës dhe të çlodheni në praninë Hyjnore dhe shoqërinë e motrave e vëllezërve besimtarë.

Këtë të shtunë kishës sonë i shtohen 4 anëtarë të rinj, familja misionare Mays (David, Brenda, Megan dhe Moriah) nga Berati! Gjithashtu, me ne në adhurim do të jenë të gjithë drejtuesit e Unionit Adriatik, (përgjegjës për Kishën Adventiste në Shqipëri, Kroaci e Slloveni), njëri prej të cilëve edhe do të predikojë.

Last but not least, këtë të shtunë do të kemi të gjithë mundësinë për të kontribuar për Sarah-n e vogël, vajzën e Marjetës, në një ofertë speciale e cila do të ndihmojë në mundësimin e operacionit të dytë të Sarah-s në Mynih.

Ejani së bashku me miqtë e familjarët tuaj në shtëpinë e paqes dhe përtërituni shpirtërisht ditën që Zoti ndau veç për kënaqësinë tonë, dhe kontribuoni në rritjen cilësore dhe sasiore të kishës sonë!

Zoti ju bekoftë,

PASTOR Juli

Nuk ka komente: