07 dhjetor 2008

MBLEDHJE TE HENEN

Ju lutem mos harroni të vini të hënën ora 19:00 sepse do të flasim për aktivitetet e rëndësishme që vijojnë së shpejti -- 1. fundjavën në Dajt, 2. Programin e Krishtlindjeve dhe 3. Fundjavën në Korçë/Voskopojë.

Zoti ju bekoftë,

juli

Nuk ka komente: