19 gusht 2009

Konferenca per Rivitalizimin e Kishave, Slloveni 2009

Predikime prekëse, seminare të vlefshme dhe motivuese.

Kisha Adventiste Tiranë-Qendër u përfaqësua në këtë konferencë me pastorin e saj Julian Kastrati dhe bashkeshorten e tij Beatrice. Në foto së bashku me ungjilltarin më të njohur adventist në botë, Mark Finley.

Nuk ka komente: