15 mars 2008

Rruge te mbare!

Sot i urojme rruge te mbare dhe bekimet e Perendise familjes Bardhi, Elidonit, Drenices dhe Amantias, te cilet nisen neser per ne Bangladeshin e larget, ku Elidoni ka pranuar ftesen per te sherbyer si drejtor i ADRA-s ne kete vend. Vlen per t'u permendur se Familja Bardhi eshte familja e pare Adventiste shqiptare e cila merr persiper nje rol misionar jashte Shqiperise. Ne i urojme atyre suksese, dhe shpresojme te mbajme kontakt te vazhdueshem me ta nepermjet ketij blog-u.

Juli

Nuk ka komente: