04 mars 2008

Te fala nga Selaniku

Weekend-in e fundit Trixi dhe une ishim ne Selanik, dhe kaluam sabatin ne Kishen Adventiste te Selanikut. Motrat dhe vellezerit ne Krisht derguan te pershendetjet e tyre per kishen tone ne Tiran, ndersa Pastori dhe drejtuesit e kishes shprehen interes per ftesen per nje bashkepunim me te ngushte mes dy kishave tona, sidomos ne planin ungjillizues, duke patur parasysh se Tirana dhe Selaniku jane qytete kozmopolitane me tipare te perbashketa. Ne emer te Kishes Adventiste Tirane-Qender, percolla pershendetjet tuaja.

Juli

Nuk ka komente: