05 mars 2008

SHPORTA E LUTJEVE KETE JAVE

Se pari nje raportim ne lidhje me kerkesat e meparshme per lutje.

Dje takova Elviren per te cilen jemi lutur javet e fundit dhe lavdi Zotit, eshte sheruar dhe eshte mire me shendet. Gjithashtu, Marjeta njofton me gezim se Sarah eshte shume mire dhe dergon falenderimet per te gjithe ata qe jane lutur. Ne lidhje me dokumentat per hipotekimin e tokes se kishes nuk kemi marre ende pergjigje zyrtare nga zyra e pasurive te paluajtshme, ndersa per sa i perket sezonit te provimeve, shume prej studenteve (Univ. apo Master), Flori, Fatjoni, Elda, Matilda, etj, jane shprehur te kenaqur me rezultatet e provimeve.

Kete jave ju ftoj te lutemi ne menyre te vecante per nenat tona, me rastin e 8 marsit, nderkohe qe vazhdojme te lutemi per te semuret. Per kerkesa specifike qe deshironi t'i beni publike ju lutem te shkruani ne blog ose ne email-in tim jkastrati@gmail.com

Zoti ju bekofte,

Juli

Nuk ka komente: