07 prill 2008

Sabat, 12 prill 2008!


Nje dite plot bekime -- Kishes sone i shtohet dhe nje anetar, Fation Goxhaj, (ne foto) pagezuar nga Pastor Julian Kastrati, dhe i rrethuar nga motrat dhe vellezerit besimtare.
Me shume foto te kesaj dite festive do shtohen se shpejti ne blog.

Nuk ka komente: