24 prill 2008

Me shume foto nga sabati i 12 prillit


Prezantimi i Fatjonit, alamet cuni etj etj...


Momenti i pagezimit te Fatjonit, nen buzeqeshjet e Gertit, Edlires dhe Zares...Sekondat pas zhytjes: Toni i emocionuar, Gerti duartroket, Juli merr fryme...


Trixi me himnin ne gjermanisht "Ne Ty Eshte Gezimi"


Kenga speciale e Florit "Zemren sjell tek Ti"


Cunat ne lutje: Fredi, Altini (Biri)


Nuk ka komente: