07 maj 2008

Amantia 3 vjec


Amantia u be 3 vjec ( 3 Prill 2008)

Ne shkolle (kopesht) shoket e shoqet e Amantias i bene nje program me kenege dhe lojra dhe i dhane dhurata e cokollata.

Koleget e babit i bene nje mini-party.

Nuk ka komente: