06 maj 2008

Gezuar Ditelindjen!

Sa mire do te ishte te mbanim mend dhe te uronim njeri-tjetrin per ditelindje!Sot p.sh., eshte ditelindja e Elires, per ta nga ju qe nuk e mbajne mend ajo eshte vajza e "teta" Neles, dhe per momentin ndodhet ne Shtetet e Bashkuara,E dashur Elira, ne emer te Kishes tende "meme", te uroj gjithe te mirat dhe bekimet e Perendise,

Nuk ka komente: