18 maj 2008

LAJMERIME TE NDRYSHME

  1. E shtune 24 maj - 11:00 Dite vizitoresh - Program i vecante adhurimi ne qender - me miq te vecante nga Franca - Ftoni miqte dhe te afermit!
  2. E shtune 24 maj - Ceremoni pagezimi 16:30 ne Divjake - te gjithe te ftuar.
  3. E diel 25 maj - Turnamenti i futbollit i kishave Adventiste te rajonit ne Shkup.
  4. Cdo te marte 18:00 -Studim Biblik - "Vargje te veshtira nga Bibla" - ne zyrat e Misionit (Vila 70, Selite)
  5. Cdo te premte 19:00 - Takimi i Rinise

Nuk ka komente: