21 tetor 2008

E HENE 20 tetor!
Një falenderim të veçantë Edlirës për prezantimin mjaft profesional dhe interaktiv si dhe të gjithë pjesëmarrësve. Ishte vërtet një bekim.
Poshtë janë disa foto nga aktiviteti:

Nuk ka komente: