02 tetor 2008

Lajmërime te ndryshme

Mirëmengjes dhe bekime të gjithëve,

Disa lajmërime shkurt:

Në 27 dhjetor plani është që të shkojmë të organizuar me makina në Korçë në sezonin e Krishtlindjes -- si në kohërat e vjetra! Më shumë detaje do t'ju jap gjatë ditëve në vazhdim.

Elidonin, Drenicën dhe Amantian i presim të vijnë nga fundi i nëntorit, që pastaj të shkojmë të gjithë në Dajt si vjet për spiritual retreat. 

Plani i predikimit në TR-Q: 4 tetor Sylvain (Juli në DR) 11 tetor Juli, 18 tetor Altini/Flori/Juli, 25 tetor Juli, 1 nëntor Juli, 8 nëntor Gent Lala (Juli në KO), 15 nëntor Juli/Trixi, 22 nëntor Sylvain, 29 nëntor Juli, 6 dhjetor Elidon/Juli, 13 dhjetor Felicia, 20 dhjetor Juli, 27 dhjetor jemi në KORÇË. Në njërin prej sabateve sigurisht do të jemi si fundjavë në Dajt, data vendoset nga Grupi i Punës.

Faleminderit,

juli

Nuk ka komente: