02 tetor 2008

TE HENAT RIFILLOJNE NE QENDER NGA 6 TETORI

Takimet speciale të hënave do të rifillojnë më 6 tetor, ora 19.00. Ejani dhe ftoni të afërmit dhe miqtë tuaj.
Juli & Trixi

Nuk ka komente: